Tarieven en vergoedingen

 Persoonlijke benadering

Wetenschappelijk

Kwaliteit

Onderzoek

Welke zorgverzekeraars vergoeden

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet je aanvullend verzekerd zijn. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de behandelingen.
Neem contact met ons op om te informeren of jouw zorgverzekering de behandelingen vergoedt.

Daphne Snels is lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (www.de-nfg.nl) en daarmee een erkende therapeut. Naast het lidmaatschap bij de NFG is Daphne Snels ook geregistreerd bij de koepelorganisatie Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).
Snels Biofeedback staat geregistreerd in de zorgvergelijker Vergelijk & Kies.

Informeren bij je zorgverzekeraar

Als je gaat informeren bij je zorgverzekeraar, vraag dan naar de vergoeding voor alternatieve geneeswijzen.
Houd onderstaande gegevens bij de hand:

NFG lidmaatschapsnummer: 8803187780
RBCZ lidmaarschapsnummer: 810046R
AGB praktijkcode: 90-057886
AGB therapeutcode: 90-049474

Tarieven

Intake €90,00
Tijdens een intake bespreken we je klachten, krijg je uitleg over neurofeedback en doen we een uitgebreid QEEG hersenonderzoek. Tevens krijg je een schriftelijk rapport van de uitkomst van het hersenonderzoek en advies ten aanzien van de behandeling. Een intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

Neurofeedbackbehandeling €57,50
Een behandelsessie duurt ongeveer 45 minuten. We trainen je hersenen zodat ze leren gewenste activiteit te vertonen. Dit leidt tot afname van je klachten.

Tussenmeting €90,00
Tijdens de tussenmeting bespreking van de vooruitgang en doen we een uitgebreid QEEG hersennderzoek. Eventueel kan ook een rapport naar de huisarts of verwijzer worden gestuurd. Daarnaast bespreken we met elkaar of we de behandeling gaan voortzetten.