Het verhaal van Anna

 Persoonlijke benadering

Wetenschappelijk

Kwaliteit

Onderzoek

Via een flyer kwam ik vorig jaar terecht bij Daphne. Mijn voornaamste klachten waren toen: depressie en vermoeidheid. Voordat ik bij Daphne terecht kwam, had ik al een aantal jaren therapie gevolgd. Het ging daarna wel beter, maar nog niet goed genoeg. Aan de hand van een eerste scan die ze maakte van mijn hersenen werden mijn klachten bevestigd.
Na een aantal behandelingen werd er opnieuw een scan gemaakt waaruit een duidelijke verbetering zichtbaar was. En dat merkte ik ook!

Omdat ik door de vergoeding heen ben kan ik het me helaas niet veroorloven om elke week te gaan, maar ik wil toch iedere maand een soort van onderhoud houden. En met de ademhalingsoefeningen die ze me leerde, kan ik ook thuis nog steeds aan mijzelf werken.
Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen bij Daphne en raad een ieder aan, om eens naar haar toe te gaan. Ze kan zeker wel een verschil maken!

Minder somber, meer energie

Een depressie kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Neurofeedback kan voor verbetering zorgen.

Meer informatie


 

Minder vermoeidheid, meer energie

Vermoeidheid is een veel voorkomende klacht. Vermoeidheid kan het gevolg zijn van slaapproblemen, maar komt ook voor bij stemmingsproblematiek, migraine, Niet Aangeboren Hersenletsel en burnout. Snels biofeedback biedt hulp bij vermoeidheidsklachten.

Meer informatie

Ervaringen