Het verhaal van mevr. de Vries

 Persoonlijke benadering

Wetenschappelijk

Kwaliteit

Onderzoek

Ik lijd aan PTTS, vermoeidheid syndroom en fybromyalgie. Hierdoor ben ik iedere dag ernstig vermoeid. ‘S middags moet ik naar bed (3 uren) moet en dagelijkse activiteiten ervaar ik als erg problematisch. Verder kan ik me moeilijk concentreren valt onthouden me zwaar. Sommige handelingen gaan niet automatisch en haal ik door elkaar.
Kortom ik heb dagelijks veel moeite om de dag door te komen.

De neurofeedback behandelingen heb ik in het begin als vermoeiend ervaren, maar absoluut niet vervelend. Nu na enkele maanden gaan dingen veel gemakkelijker en voel ik me een ander persoon.
Vermoeidheid neemt af, kan ik me gemakkelijker concentreren en gaat nadenken beter. Piekeren verdwijnt wat meer naar de achtergrond en soms ervaar ik een geluksgevoel dat ik in mijn leven nooit eerder heb beleefd! Ik voel mij meer ontspannen, slaap’s nachts vaster en ik kan af en toe een dag volbrengen zonder s ‘middags naar bed te moeten.
Ik kan me niet heugen dat ik bij een therapie ooit een dusdanig resultaat heb ervaren.

Concentratie sterk verbeterd

Bij veel klachten komen aandachts- en concentratieproblemen voor. Neurofeedback kan daarbij voor verbetering zorgen.

Meer informatie


 

Minder vermoeidheid, meer energie

Vermoeidheid is een veel voorkomende klacht. Vermoeidheid kan het gevolg zijn van slaapproblemen, maar komt ook voor bij stemmingsproblematiek, migraine, Niet Aangeboren Hersenletsel en burnout. Snels biofeedback biedt hulp bij vermoeidheidsklachten.

Meer informatie

Ervaringen